Colosseum Specialisttandvård Uppsala

Med ursprung i UKKC – Uppsala Käkkirurgiska Centum – en av Uppsalas äldsta privata specialistkliniker, välkomnar vi dig till Colosseum Specialisttandvård i Uppsala.

Vi har funnits centralt i Uppsala sedan 1990 talet och på Vaksalagatan 8 sedan 2003. Tillsammans med våra systerkliniker i Stockholm och Västerås tar vi emot över 3500 remisser årligen och samarbetar med närmare 300 allmäntandläkare. Behöver du som behandlare hjälp med din patient? Tveka inte att höra av dig för konsultation eller remiss. Vi som resurs behandlar din patient utan onödiga väntetider och i nära dialog med dig. Det ska vara smidigt att remittera till oss samtidigt som du kan känna dig trygg med att din patient får professionell hjälp och ett trevligt bemötande.

De flesta av våra patienter kommer på remiss från sin ordinarie tandläkare men även om du inte har någon remiss är du naturligtvis välkommen att kontakta oss för att diskutera ditt problem och hur vi kan hjälpa dig. När du kommer till oss som patient får du alltid träffa en erfaren specialisttandläkare. På kliniken finns specialisttandläkare inom käkkirurgi, oral protetik, endodonti och odontologisk radiologi.


Våra behandlare

 

Ulf Bongenhielm

Specialist Käkkirurgi
 

Elias Messo

Specialist Käkkirurgi
 

Pernilla Åhlander

Platschef
 

Johanna Frithiof

Tandläkare
 

Mikael Magnusson

Specialist Käkkirurgi
 

Staffan Tjälve

Specialist Oral Protetik
 

Bernt Johansson

Specialist Oral protetik
 

Tina Sand

Tandläkare
 

Sara Larsson

Tandhygienist
 

Maida Pitic

Tandhygienist
 

Cesar Ariastam

Specialist Endodonti
 

Amir Al-Adili

Specialist Käkkirurgi
 

Dalia Ridhasson

Tandläkare
 

Mats Säll

Specialist Odontologisk Radiologi
 

Amanda Quensel

Specialist Bettfysiologi
 

Ahmed Ibrahim

Specialist Oral Protetik
 

Eric Johansson

Specialist Käkkirurgi
 
Colosseum Specialisttandvård