Colosseum Specialisttandvård Västerås

Med ursprung i VKKC – Västerås Käkkirurgiska Centum – en av Västerås äldsta privata specialistkliniker, välkomnar vi dig till Colosseum Specialisttandvård i Västerås.

Vi har funnits centralt i Västerås på Stora Gatan 33 sedan 2005. Tillsammans med våra systerkliniker i Stockholm och Uppsala tar vi emot över 3500 remisser årligen och samarbetar med närmare 300 allmäntandläkare. Behöver du som behandlare hjälp med din patient? Tveka inte att höra av dig för konsultation eller remiss. Vi som resurs behandlar din patient utan onödiga väntetider och i nära dialog med dig. Det ska vara smidigt att remittera till oss samtidigt som du kan känna dig trygg med att din patient får professionell hjälp och ett trevligt bemötande.

De flesta av våra patienter kommer på remiss från sin ordinarie tandläkare men även om du inte har någon remiss är du naturligtvis välkommen att kontakta oss för att diskutera ditt problem och hur vi kan hjälpa dig. När du kommer till oss som patient får du alltid träffa en erfaren specialisttandläkare. På kliniken finns specialisttandläkare inom käkkirurgi, parodontologi, oral protetik, endodonti och odontologisk radiologi. Vi har ingen allmäntandvård.

 • Stora Gatan 33
 • info@vkkc.se
 • Måndag 08:00 - 17:00
  Tisdag 08:00 - 17:00
  Onsdag 08:00 - 17:00
  Torsdag 08:00 - 17:00
  Fredag 08:00 - 14:00
 • 021-12 03 9008:00 - 16:30

Våra behandlare

 

Monika Eriksson

Specialist Endodonti
 

Staffan Tjälve

Specialist Oral Protetik
 

Ulf Bongenhielm

Specialist Käkkirurgi
 

Rahi Arian

Specialist Parodontologi
 

Lars Sand

Specialist Oral Kirurgi
 

Pernilla Åhlander

Platschef
 

Amir Al-Adili

Specialist Käkkirurgi
 

Ulrika Andersson

Tandhygienist
 

Petter Gavelin

Specialist Käkkirurgi
 

Mats Säll

Specialist Odontologisk Radiologi
 

Amanda Quensel

Specialist Bettfysiologi
 

Våra behandlingar

Inför din behandling på VKKC har din specialisttandläkare tillsammans med en sköterska förberett ditt förstabesök genom att gå igenom remissens frågeställning och remitterande tandläkares önskemål. Vid ert första möte går ni först igenom din hälsodeklaration och remiss. Därefter genomförs en undersökning och oftast utförs en röntgenundersökning. En terapiplan upprättas tillsammans med dig och du får ett kostnadsförslag. Därefter kan vi påbörja din behandling.

 

Vi utför och behandlar patienter inom:

Colosseum Specialisttandvård